Тъпото алиби с мъртъвци или кой пусна Лудото ехо?

На 4 ноември, в предаването „Тази сутрин” на bTV се появи странен събеседник: Пламен Николов, човек с явни проблеми от здравословно естество. В ефира на предаването, на живо лицето се идентифицира като бивш съветник на Жан Виденов, бивш служител на „Мултигруп” и незивестно какъв днес и въобще. Николов заяви с прав текст, че лично президентът Героги Първанов е заплашвал Илия Божинов заради негови интервюта! Само не уточни къде го е правил около шадраванчето на президентството, или в кабинката на охраната...

Николов разказа доста разконцентрирано, че Първанов познавал Алексей Петров и че лично се е намесил в приватизацията в полза на бившата барета на известна таксиметрова фирма. Как – Николов засега не обясни.

Лакърдиите на въпросното лице бяха доста страсиращи за незапознатите с предизборни хватки и удари. Водещите бяха толкова изненадани от чутото, че едвам успяваха да задават въпросите си, на които Николов отговаряше както си иска...

За повечето българи лицето появило се в ефира на телевизията с няколкомилионна аудитория е непознато, особено, ако не следят жълтата преса.

Гостът в студиото говореше като пациент с неразрешени медицински проблеми, добити или в наследство, или от падане на глава от втория етаж като малък. Но това е рискът на живото предаване – някой не прибран от компетентните медицински лица в съответно заведения, да попадне в студио с над двумилионна аудитория. Все пак все още няма практика да се правят на гостите преди влизане в студиото психиатрични прегледи...

Със същия успех всеки един, който се вози в някой от софийските трамваи може да чуе твърдения, подобни на тези, изказани в студиото от събеседника Николов пред водещите Анна Цолова и Виктор Николаев – стига да се качи и да улучи онези странници, които безпроблемно хулят с налудничави лозунги лица от властта!

Естествено, говорещият без почивка Пламен Николов се позова на свидетелства на двама покойници за твърденията си, че президентът е едва ли не е капо ди тути капи на организираната престъпност в държавата!

Кога се е познавал президентът с Алексей Петров? Във всички случаи той се е познавал за далеч по-кратък срок от тези граждани в група, които плуваха в определени часове на басейна „Левски-Спартак”!

На кои гише точно в Столична община се е редил държавният глава, за да удари рамо на Алексей Петров в приватизацията на таксиметрова фирма – николой такаи не успя да обясни в словото си пред водещите Цолова и Николаев.

Междувременно от Президентството изпратиха писмо в bTV, с уточняващи опровержения по повод разговора с Пламен Николов и неговите твърдения.

Управителят на цитираната от Николов фирма също поиска думата и в понеделеник ще има възможност да даде и своето мнение по темата.

Вярно е, че за здравеопазване в държавата няма средства. Вярно е също така и че много лечебни заведения за хора с психиатрични проблеми хлопнаха кепенците, както е вярно, че се задават избори и явно разговорът с Пламен Николов няма да е първата подобна „изненада” в ефира.

Въпросът е кой прати Лудото ехо в bTV? Или появата му бе самосиндикално решение в търсене на слава и препитание, като за целта се повтаряха като мантри думи на някои от управляващите...

Предлагаме ви тестът на разговора, както и възможност да видите интервюто на видеозапис:

Пламен Николов, човекът, нарекъл Георги Първанов глава на октопода за това - има ли доказателства, че в среди до президента, се разработват сценарии за провал на Бойко Борисов и има ли мистерия около смъртта на Илия Божинов

04 ноември 2010, bTV , „Тази сутрин” с водещи Анна Цолова и Виктор Николаев

Водещ: Пламен Николов ни е на гости. Ако това име не ви говори нещо конкретно, да кажем какво можем да сложим и след името ви, г-н Николов, здравейте.

Пламен Николов: Здравейте.

Водещ: Бивш парламентарен секретар по времето на Жан Виденов?

Пламен Николов: Да, съвсем за кратко, за по-малко от три месеца.

Водещ: Бивш шеф на една от фирмите в „Мултигруп”, видяхме?

Пламен Николов: Точно така. Работил съм в „Мултигруп” няколко години. Първо ръководих административно звено, което се наричаше Отдел за стратегическо планиране, а впоследствие бях изпълнителен директор на едно от дружествата „АРЕС” АД – Българска петролна компания АРЕС АД.

Водещ: Покрай службите гравитирал ли сте в някакви периоди в живота си?

Пламен Николов: Никога не съм имал нищо общо със службите.

Водещ: Такива анонси вървят около името ви, ако проверите в Гугъл, за това да уточним и да кажем на публиката с кого си говорим.

Пламен Николов: На мен ще ми е също интересно да проверя.

Водещ: И след малко ще разберете защо избрахме с вас да си говорим, защото много любопитни тези имате.

Пламен Николов: И на мен ще ми е любопитно да проверя, но никога не съм бил свързан по никакъв начин с тайни служби.

Водещ: В момента с частен бизнес ли се занимавате?

Пламен Николов: В момента съм изпълнителен директор на едно дружество, което произвежда стъклопластово композитно индустриално оборудване.

Водещ: Поканихме ви за едно доста скандално ваше изказване. На фона на целия скандал, който се върти около „октопода”, Алексей Петров на кого е по-близък, на кого не, вие дадохте една пресконференция, на която много скандално прозвучаха думите ви, че Георги Първанов има връзка с Алексей Петров, че от много години се познават и направихте обвързаност по темата „Октопод” в тази посока. Какво стои зад тези твърдения и защо точно сега ги изричате, когато предстои да се учредява проект граждански, може би ще е политически впоследствие? Някой помоли ли ви да ги кажете тези неща? Защо изплува тази скандална версия, в услуга на ГЕРБ по един или друг начин, сега?

Пламен Николов: Никой не ме е молил да съобщя това, което съобщих. Искам само да припомня, че много преди мен още от месец февруари 2010 г. същите обстоятелства ги съобщаваше вече покойният мой приятел Илия Божинов. Той за първи път направи това на 16 февруари в пространно интервю пред БИ нюз.

Водещ: Илия Божинов от лявото крило на БСП?

Пламен Николов: Илия Божинов преди от лявото крило на БСП, член на Висшия съвет на БСП дълго време, и съучредител на партия „Българската левица” от 4 април на 2009 г.

Водещ: Който почина от панкреатит по време на почивката си в къмпинг на Черно море.

Пламен Николов: Който почина при мистериозни обстоятелства в Бургаската многопрофилна болница на 24 август сутринта, като медицинските документи крайно неубедително сочат като единствена причина обострен панкреатит. Той от години страдаше от панкреатит и аз твърдя, че той се грижеше много добре за здравето си.

Водещ: Какво искате да кажете?

Пламен Николов: Искам да кажа, че тази смърт настъпи в толкова удобен момент за Георги Първанов и за Алексей Петров, че аз се съмнявам, че тя настъпи по естествен начин.

Водещ: Можем ли да припомним тезите на, Бог да го прости, Илия Божинов?

Пламен Николов: Можем, да. Тогава в това интервю на 16 февруари 2010 г. за първи път той припомни и съобщи, че е бил заплашван от Васил Калинов, тогавашен секретар на Висшия съвет на БСП, от името на Георги Първанов, забележете, от името на Георги Първанов, тогавашен председател на БСП, да не пречи на Алексей Петров да овладее общинската таксиметрова компания „Такси Ес експрес”, известна като „Такси 1280”, на която той беше председател на Съвета на директорите, тъй като ако му пречи, то това ще бъде лошо за него. Те са се договорили предварително Георги Първанов и Алексей Петров.

Водещ: Чакайте сега, те виждали ли са се и познават ли се, как така са се договорили?

Пламен Николов: Георги Първанов и Алексей Петров ли?

Водещ: Да.

Пламен Николов: Ами очевидно са се виждали и очевидно се познават, защото след този случай, след този натиск /.../. /.../ да се занимава със случая и се почувства безкрайно обезсърчен и прекрати своите усилия да изяснява този случай, когато Алексей Петров беше включен в официална делегация на Георги Първанов, водене от него в Китай. Т.е. Алексей Петров е участвал като официално лице в делегация.

Водещ: То бизнесмени и сега пътуват, след години може да се окажат ...

Пламен Николов: Да, но не всеки председател на партия кани Алексей Петров в своя официална делегация в Китай. Все пак това е едно знаково далечно пътуване. От тази гледна точка повече от ясно е, че те се познават добре и че те са достатъчно свързани, след като Георги Първанов е преценил да покани Алексей Петров.

Водещ: Кой от кого има полза? Защо му е на Първанов да ползва за нещо и да защитава Алексей Петров да придобива една фирма?

Пламен Николов: Това, което аз научих в същия период от време, тъй като аз бях подложен също под натиск от страна на Никола Койчев, който по това време беше зам.-председател на Висшия съвет на БСП, също покойник, и председател на градската организация на БСП, че между Георги Първанов и Алексей Петров съществува договореност тази общинска таксиметрова фирма да бъде превърната в т.нар. от него, както се изрази Никола Койчев, партийно ДОТИ. По това време в МВР имаше такава дирекция, наричаше се ДОТИ – Дирекция „Оперативно-техническо издирване”, която се занимаваше с външно наблюдение, външно проследяване и други оперативни дейности за проследяване на оперативно интересни лица.

Водещ: Кой е имал нужда партия да се занимава с проследяване?

Пламен Николов: Аз бях изключително учуден от думите на Никола Койчев и дори зададох въпроса си по-категорично от начина, по който вие сега го задавате. Казах – „Никола, вие политическа полиция ли ще правите? Това, за което ми говориш, е важен елемент от една политическа полиция”. Той се смути от въпроса ми и каза – „Е, не, чак политическа полиция не, но ние сега сме в опозиция, ние сме в много сложна ситуация и на нас сега ни е необходимо да имаме сведения и информация за това нашите недоброжелатели какви действия предприемат срещу нас”.

Водещ: Коя година се случва това?

Пламен Николов: 1999 г. средата на лятото.

Водещ: По време на управлението на Костов?

Пламен Николов: Да.

Водещ: Защо после Атанас Атанасов приема Алексей Петров? Вие твърдите, че той е свързан с президента, има алогизъм?

Пламен Николов: Алогизъм няма. Още веднъж ще припомня събитията от февруари тази година, когато обяснения по този въпрос за първи път в публичното пространство, а впоследствие и пред парламента, дадоха както Емануил Йорданов, така и Иван Чобанов, така и Атанас Атанасов. И стана ясно от техните обяснения, че те просто са допуснали да им бъде внедрен един агент.

Водещ: От кого внедрен?

Пламен Николов: От криминалитета, от ъндърграунда, както се изразява Георги Първанов.

Водещ: С помощта на кого?

Пламен Николов: С помощта на Георги Първанов и с помощта на БСП, очевидно. Т.е. те са прозяпали една чужда партийна кандидатура.

Водещ: Защо сега го казвате това? Предстои учредяване, изглежда като поръчение?

Пламен Николов: То изглежда като поръчение, но по повод учредяването, което предстои, за което вие казвате, аз искам само да посоча, че всъщност това е най-силното пряко и косвено доказателство на моите думи, тъй като Георги Първанов се впуска в момента в едно начинание, което на него изрично му е забранено от чл. 95, ал. 2 на Българската конституция, където абсолютно ясно е казано, че, аз дори съм си записал, да не сбъркам, че президентът не може да изпълнява други държавни, обществени и стопански дейности. Т.е. Георги Първанов, който е известен на обществото със своята двойна самоличност, той се представя пред нас като Георги Първанов, но всъщност е агент Гоце, той в случая се впуска в едно начинание ...

Водещ: Вие нали бяхте от кръга Виденов? Враждата там с Първанов не обуславя ли вашата острота?

Пламен Николов: Не, по никакъв начин. Аз не съм бил в кръга Виденов. Напротив, аз бях по-малко от три месеца секретар на това правителство.

Водещ: Или пък сте от низвергнатата част, може би?

Пламен Николов: Бяха уволнен от г-н Виденов преди да се навърши третият месец, преди да навърши изпитателния срок на държавата.

Водещ: Защо ви уволни?

Пламен Николов: Имахме подобни разногласия. Той искаше аз като парламентарен секретар да манипулирам както дейността на другите парламентарни групи в парламента, така и на парламентарната група на самото БСП.

Водещ: Как да манипулирате?

Пламен Николов: Това е дълга тема, мисля че сега нямаме минути за този въпрос. Нека да се върнем по въпроса за Георги Първанов. Той погазва конституционните си задължения в момента и това го прави изключително безочливо.

Водещ: Вие твърдите, че е искал да създаде политическа шпионска мрежа чрез такситата на Алексей Петров?

Пламен Николов: И от тази гледна точка аз разглеждам този случай сега като едно пряко и косвено доказателство за неговата политическа недобросъвестност през целия период на неговото участие в политическия живот. Аз бих искал да кажа, че всъщност именно този случай сега е основание да се иска импийчмънт на Георги Първанов.

Водещ: След създаването на това сдружение, партия или каквото и да е?

Пламен Николов: Да, случая с анонсирането за учредяването на това, което ще се учредява, защото аз ви цитирах чл.95, ал.2 от Конституцията, не може човек, който е натоварен с изпълнението на задълженията на държавен глава да погазва конституцията по толкова безочлив начин.

Водещ: Да, но той ще каже, че не създава политическа партия, а гражданско сдружение и като гражданин има право.

Пламен Николов: За това още веднъж цитирам – „президентът не може да изпълнява други държавни, обществени и стопански дейности”. Ами ето, това е факт, това е факт, нещо, което се случва пред очите ни. Щом се връщаме 10 месеца назад да си припомняме неща, които могат да звучат съмнително, но това се случва днес пред очите ни. Той беше известен с това, че беше патрон, примерно, на една годишна сбирка на т.нар. Национално движение „Русофили” и беше съобщено в медиите, че то ще бъде гръбнака на неговия бъдещ граждански, в скоби, политически проект.

Водещ: Кажете тази мрежа от таксита, за която твърдите, че е трябвало да бъде партийно ДОТИ, тя работила ли е в крайна сметка, тази мрежа?

Пламен Николов: Да, изпълнявайки всички специфични функции, които изпълнява ДОТИ към съответната дирекция към МВР, като искам да посоча, че когато обществото възлага на държавата да създаде подобна организация, то предвижда и механизми за граждански контрол върху нейната работа. Докато, когато става дума за една частна политически полиция, както в случая, то тогава такъв контрол няма.

Водещ: Но се позовавате на покойник, някак си няма как да се провери, Никола Койчев е покойник.

Пламен Николов: Да, аз за това посочвам логиката на нещата. За това посочвам като най-силно доказателство поведението на Георги Първанов.

Водещ: Тези таксита ли бяха най-активни по време на онази обсада пред парламента, пак по времето на Иван Костов, когато за един момент щеше аха, аха да падне правителството?

Пламен Николов: Не, не бяха те. Беше друга таксиметрова компания. Няма общо.

Водещ: Защото някой във времето след ареста на Алексей Петров припомняше тази теза.

Пламен Николов: Да, правиха се такива внушения. Мисля, че лапсусът го допусна генерал Атанасов, не съм сигурен.

Водещ: Май беше вътрешният тогавашен министър.

Пламен Николов: Но със сигурност това беше един лапсус, тъй като една елементарна проверка на събитията показва, че не бяха тези таксита 1280. Така че в случая не е необходимо нещо да си измисляме.

Водещ: Добре, ако има такъв могъщ заговор, връзки на политик от такъв ранг с Алексей Петров, вашият страх къде е? Тук също има алогизъм. Човек, който се занимава с обикновен частен бизнес, защо отваря такъв фронт?

Пламен Николов: Вижте, аз се съмнявам в това, че моят приятел Илия Божинов беше убит. Това е прекалено. Политическите убийства в България трябва да приключат. Мен ме е страх, моята съпруга също я е страх, но след като дълго време ние обсъждахме в семейството си неговата смърт, близо 20 дни, аз предприех усилия още в началото на септември да дам интервюта, в които да изразя своите съмнения. И първите откъси от интервю бяха публикувани на 12 септември във вестник „24 часа”, но, за съжаление, там не беше публикувано цялото интервю, а само бяха преразказани някои елементи от него. За това аз продължих усилията си и съм изключително благодарен на Люба Кулезич, че в „Рулетка” на Нова телевизия тя пусна откъс от интервю, което записа с мен на 14 октомври, в който всъщност съобщи тези факти. В крайна сметка всички ние живеем в тази политическа шизофрения и човек има някакъв обществен дълг и е длъжен да го изпълни, независимо от страха си, независимо от безпокойството си и независимо от това, което очаква. Аз ще ви кажа, че заводът, на който съм директор, откакто дадох интервюто, за трети път го разбиват. За 10 години са го разбивали два пъти, а сега за 20 дни го разбиват три пъти.

Водещ: Това с цел сплашване, нещо взето ли е?

Пламен Николов: Повече от очевидно е, да. Взети са ключови за производството електродвигатели и други съоръжения.

Водещ: Да не е обикновен криминален акт, който смятате, че е политически?

Пламен Николов: Възможно е да е обикновен криминален акт, но пак казвам, за 10 години заводът беше разбиван два пъти, а сега за 20 дни е разбит три пъти. Възможно е. Но всъщност интензитетът на престъпността нараства видимо и това също е елемент от този политически сценарий за дестабилизиране на правителството, който е в ход, и който Георги Първанов пряко обслужва с публичното си поведение.

Водещ: Така изглежда, че пък за ГЕРБ е удобно всичко това, което сега казвате?

Пламен Николов: Ами така изглежда, да, за ГЕРБ така изглежда, че е удобно, но в крайна сметка това е моето виждане за обективните обстоятелства и аз, естествено, изразявам своето виждане за обективните обстоятелства. Аз ще ви дам пример с днешния ден. Вие тук имахте 5 човека гости, които обсъждаха въпроса с имотите на Андрей Иванов, и стана дума, разбира се, и за имотите на Цветан Цветанов. Но нека да ви припомня, че когато подобен въпрос беше повдигнат от вашия колега Иво Инджев, той просто си отиде от вашата телевизия. Той повдигна подобен въпрос по отношение, обаче на Георги Първанов.

Водещ: Телевизията отдавна е изразила позиция по този въпрос, че намеса на Георги Първанов в /.../ на Иво Инджев не е имало, така че какви връзки правите странни?

Пламен Николов: Правя връзка с това, че той повдигна точно такъв кръг въпроси, само че за Георги Първанов и неговите отношения с Петър Манджуков. И тогава тези въпроси увиснаха в пространството, никой не се опита ...

Водещ: Георги Първанов е по-силен от Цветан Цветанов, защото ние сме си тук. Искате да кажете, че ще ни уволнят ли?

Пламен Николов: Не, аз се надявам, че няма да ви уволнят, надявам се точно обратното, че вие ще имате възможност всеки ден да задавате въпросите на всеки и нека той да отговаря публично и хората да преценяват, и когато имат възможност компетентните институции да правят проверка, нека да правят проверка.

Водещ: Чакайте сега, вие твърдите, че говорите всичко това, защото имате съмнения за смъртта на вашия приятел Илия Божинов. Това ли ви е мотивът?

Пламен Николов: Да, това е моят основен мотив.

Водещ: Набърквате се в страхотна политическа каша, съзнавате ли го това?

Пламен Николов: Абсолютно го съзнавам, да, напълно го съзнавам.

Водещ: Ако ви поискат доказателства за тези думи, ако ви съдят за клевета, за обида, как ще го докажете?

Пламен Николов: Аз ще възприема, а как ще ги докажа, ми е трудно да каже.

Водещ: Защото хората са покойници.

Пламен Николов: В крайна сметка аз съм длъжен да изразя това, което знам. Хората са покойни. Дали нещо може да бъде доказано по силата на логиката ми е трудно да преценя, не познавам достатъчно добре наказателния процес, за да мога да твърдя съдът какво би приел за доказателство и какво не би приел за доказателство. Но в крайна сметка аз съм мотивиран от загубата на своя приятел, с когото бяхме приятели повече от 30 години, и който беше заплашван непосредствено, след като направи първите тези разкрития, при това именно от Георги Първанов. Той ми се оплака.

Водещ: След интервюто ли?

Пламен Николов: Да, след интервюто той ми се оплака, че има обаждане вечерта.

Водещ: Т.е. тази година?

Пламен Николов: Да, тази година след първото интервю на 16 февруари пред БИ нюз ...

Водещ: И какво е било това обаждане?

Пламен Николов: Той е имал обаждане от Георги Първанов, в което той му е казал – „Слушай, аз изпълних нашите ангажименти към теб, това, за което се договорихме навремето, за да не попиташ ...

Водещ: Лично му се е обадил?

Пламен Николов: Да, лично, така ми каза на мен. И на другия ден сутринта той имаше участие в сутрешния блок на БНТ, където той беше силно смутен и където той всъщност за първи път от няколко дни насам, след като и пред Дарик радио, и пред други медии разказа тази история ...

Водещ: Помня, бях там.

Пламен Николов: Да, той всъщност не я разказа, аз за това ви припомням, вие помните адвокатката, която беше при вас, и от която той не успя да вземе думата, всъщност. Но на него това беше удобно, защото той беше уплашен наистина от предната вечер.

Водещ: Какво точно му е казано?

Пламен Николов: Ами казано му е горе долу следното. Георги Първанов му е казал – „Аз изпълних моите ангажименти към теб, всичко, което ти бях обещал, за да забравим тази история и тя да остане в миналото, го изпълних. Ти сега напусна БСП, направи нова партия, защо повдигаш този въпрос? Имай предвид, че теб нищо добро не те очаква, след като ти отново повдигаш този въпрос”. Това са били думите му, според това, което ми разказа на мен Илия Божинов непосредствено вечерта след този разговор.

Водещ: Защо той не го разказа това по БНТ?

Пламен Николов: Ето, г-н Николаев си спомня смътно, той беше уплашен видимо, той беше смутен видимо и адвокатката, която беше заедно с него в студио, адвокат на Алексей Петров, тя беше много активна. Той от нея буквално не успя да вземе думата. И аз отдавам това на притеснението му, на уплахата му, на това, че той беше наистина сплашен.

Водещ: Тази тема ще продължи по някакъв начин със сигурност и отзвук ще предизвика.

Пламен Николов: Да, най-вероятно, надявам се.

Като финал ще прибавя и няколко изречения, въпреки че се бях зарекла да спазвам хигиена на духа.

Става дума за лицето Иво Инджев, който вместо да забележи лудостта на събеседника на Анна Цолова и Виктор Николаев се е нахвърлил срещу тях, правейки се на Дякон Левски! Човек трябва да знае когаи къде да спре...

Та използвайки едно многозначително възклицание на Дякона Левски за авторитет, Инджев си е позволил да пита защо са го забравили колегите и не са казали, че той е бил уволнен от Първанов от bTV – сиреч: нещо като репресиран...

Абе, Инджев, Абе Иво! Защо не си траеш и барикадираш както го беше сторил в БТА навремето, ведно с тоалетната?

Защо не си траеш, след като зад гърба на далеч по-големия професионалист и твой колегаот БТА, Панайот Денев, ти направи интрига в СДС и го уволниха, за да заемеш поста му във в. „Демокрация”?

Защо не се гръмнеш, след като прие на рождения си ден да ти подарят като на главен редактор копринен костюм в цвят пепел от рози, а не взе костюма да го дадеш на сирак абитуриент!

Слава Богу, Анна Цолова и Виктор Николаев не са ти колеги, а са добри професионалисти в журналистиката!

 

Коментари 

 
+4 #5 Angel Nikolaevich 2010-11-10 10:44
Докато не се изяснят конкретните причини и отговорността на лекарите за преждевременнат а му смърт, винаги ще бъде открита възможността за нечистоплътни манипулации.

Приканваме компетентните органи своевременно да се произнесат за истината около смъртта на Илия Божинов.

Във връзка с това заявяваме следното:


Използването на името на Илия Божинов, жонглирането с изречени и неизречени от него думи, за които няма никакви доказателства, е кощунство с паметта му и говори само по себе си за морала на всички тези хора, включително и за онези, които твърдят, че са му били приятели.
Цитиране
 
 
+4 #4 Angel Nikolaevich 2010-11-10 10:44
Kатегорично се разграничаваме от опитите да се използва смъртта на нашия приятел и другар за обслужване на неясни политически интереси или просто да се трупа евтина популярност. Илия не се страхуваше, дори когато е имало повод за това. Слуховете, разпространяван и по адрес на Илия Божинов се използват и от политици от парламентарно представени партии, включително и от управляващите, които при това имат всичкия „инструментариу м“, за да подпомогнат действията на прокуратурата в разкриване на обективната истина. Вместо това те не правят нищо по въпроса и подхранват политически мотивирани съмнения.
През последните години Илия Божинов бе страстен борец и критик на т.нар. “здравна реформа” и както за нас, така и за близките му е ясно, че той самият стана жертва на нефункционираща та здравна система.
Цитиране
 
 
+4 #3 Angel Nikolaevich 2010-11-10 10:44
ДЕКЛАРАЦИЯ НА ПП „БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА”

срещу опитите за обругаване на паметта на Илия БожиновВ средствата за масова информация зачестиха политическите спекулации във връзка с ненавременната смърт на нашия другар и съпредседател Илия Божинов.
За съжаление и до сега няма отговор какви мерки са били взети след като той е бил приет в Окръжна болница – град Бургас, дали е бил лекуван адекватно. Досега няма отговор и от Окръжна прокуратура – град Бургас, която беше своевременно сезирана от сина на Илия Божинов за конкретни нарушения на лекуващите лекари.

К
Цитиране
 
 
+4 #2 Звезделина Милева 2010-11-06 07:48
Понеже притчата с виновните предишни вече омръзна на цял народ пък и през нея взе да прозира безсилието на сегашните ,то иде ред на скелетите от шкафа на историята.Интересно ми е дали има още много наивници,които ще повярват за пореден път на лъжливото овчарче?!Защото в притчата за овчарчето вярата издържа точно два пъти-на третия вълците го изяждат.В България обаче процесът на осъзнаване тече много по-бавно и мъчително.Изобщо в нашата държава живеем на мноооого забавен каданс.
Цитиране
 
 
-4 #1 Атанасов 2010-11-05 20:43
Според мен коментара Ви е пристрастен!
Николов излага възгледите си, а не обвинения без доказателства.
Цитиране
 

Добави коментар

Моля спазвайте общите условия на сайта!


Защитен код
Обнови

Търсене