Откровения за принадената стойност на саможертвата

"Аз съм най-силен в момента!" - кой е най-силният, като за начало вижте и чуйте Невидяното и Нечуваното:

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/1971444067-Boyko_Borisov_Az_sam_naysilen_v_momenta.html

Страховити са гримасите на времето – яви се Спасител, пише история, прави революция, строи, както не се е строило 30 години назад, държи високо знамето на режима, а вражески настроената опозиция нехае за храбростта Му, нахално го критикува, търси му сметка, безобразничи припомняйки Му вредата от Неговата полуинтелигентност.

Както пееше един младеж „Този Рай води в Ада!”

Довчера слушахме, че сме като кучетата на премиера Борисов, днес песента е друга – оприличават българите на свине, които искали да се върнат в „кочинката” и там да си квичат!

Според Негово Превъзходителство Борисов, както го нарече митрополит Домeтиан той дал пари да построи и ремонтира Пернишкия театър, Русенската опера, филхармонията... Извинете! Филхармонията май не се ремонтираше, а се слушаше...на концерт.

Любимата опера на Превъзходителството се оказа концерт на филхармонията, в антракта на който - бегаш да гледаш „Челси” – „Тотнъм”! Това е любимата Му опера!

Крайно време е да го запомним докато все още се чува квичене...

Хубаво му е на Превъзходителството при кака – седи си на топло, разказва, и пише историята, а от стената го гледат другите „каки”: Хилъри, Меркел, Дилма – Бог наспорил на каки за Бойко Б., за други пропуснал.

Репортерка припомня как някакви записали телефонен разговор, а гласът на единия го докарвал досущ като на Превъзходителството! Та в записите, гласът, който прилича на Бойковия и другия, на шефа на митниците, за Мишо Бирата хортуват... Бирата пък взе, че се спомина внезапно малко след като излязоха записите, и то не къде да е, а в Правец!

„Измислен скандал и по никакъв начин не се отрази” обяснява Бойко Б. и допълва – „Въобще не се интересувам, не ми е интересно да го коментирам...”.

Ето, Станишев не са го освирквали – ама това е, защото не е строил спортни зали, „нямаше зала, където да го видят, за да го освиркат”! Пишман да стане човек, че строи и прави добро, като строи зали!

Затова и в парламента не им ходи, когато им скимне на депутатите от опозицията да го викат – какво е това, да го откъсват от работата, за да им слуша глупостите и да му губят времето ли да ходи там?!

На Него на главата му гьолове, жабурняци за милиони, а те тръгнали да Го освиркват – където се появи – свиркат, та се късат! Какво е това? Черна неблагодарност – Той оставил личния си живот – няма време да се усмихне, дето се казва от рязане на ленти и мачове, а отсреща – никаква благодарност за това! Зад всяка лента по една магистрала и пречиствателна станция стои, а те тръгнали да го освиркват!

По-рано около Японския не можеше да мине човек, на групи вървяха по София, а сега – няма престъпност! И това ли не забелязват?

Това Маджо, това Румен Николов – Пашата – познавал ги от спорта, а сега ще го изядат за това! Даже Пашата не го познавал, май били само съдружници... Е, и?

Тръгнали едни американски посланици да пишат за него разни работи – важното е какво казва сегашният амбасадор от Щатите Уорлик, а той мълчи, значи такива неща не са се случвали!

Това със свиркането е някаква нова мода, като модата да се палят коли, както каза Цветанов! И с това ли трябва да се занимава?!

Верно, едно време Борисов казваше: „...политиците и изобщо политиката е като „лайно в целофан”, сега обаче палачинката се обърна и Превъзходителството не мисли да произнася такива неща, по-скоро обяснява, че „зависи от продукта” – явно продуктът не е ...това, миризливото, а нещо ново, историческо!

Времето е такова – връщаш се назад, като вадиш да плащаш, а иначе напред си запълнил календара до 2013 – по-запълнен е от този на Монсерат Кабайе, дего се казва!

Най-добър е. Той е най-добър - затова всички го нападат, и всички искат да водят дебат с него, но Той търси за съвет само Барозу! На друг няма доверие. На какъв език са си говорили с португалеца – само те си знаят! И на това ще завидят – на едно обикновено партийно-международно щастие!

В партията Той е мъжът, ако беше станал президент, съпартийците Му щяха да се изпокарат в партията, и държавата да се срути – а той на държавата се е обрекъл!

Русия ли? Там протестират, защото няма свобода на медиите – у нас всеки го напада, всеки си има медия! Като дадат в Русия свобода на медиите – ще се разбере и дали са честни изборите – не всяка държава разполага с Цецо, за да е честен вотът! А Цецо е уникален – МВР и избори – желязна спойка, и не дава отклонения.

Важното е да не забравя човек какво е казал Господ: „Обичай враговете си!”, а Бойко Б. ги обича! Ех, как ги обича само.... Няма политически опонент, който да не е усетил Бойковата обич! Едни се развеждат от тази обич, други – бягат от парламентарните си групи, трети – я да не задълбаваме...

Човек като му се изпълни мечтата – обича и за другите остава! Ето Той изпълни своята мечта – да стане генерал и сега залива, дави всичко що се изпречи с обич...

Друга работа е, че някои се объркват от обич и правят глупости – ама и за това ли да им носи отговорност?

Ето, народът знае, че е обичан: 3,5 милиарда лева „за имунизации, и за какво ли не...” му дава.

Раковоболните с химиотерапията все си протестират, а след това се вижда, че цяла година за всичко си е имало пари!

Кака Му изборява в кои специалности няма да останат лекари специалисти: патологоанатоми, анестезиолози, неонатолози, а Той се заслушва в думите й: „Я ми го напиши на едно листче и ми го дай да поразпитам” казва Той сговорчиво. Така стават добрите дела – чуваш, дават ти листче, поразпитваш...

Не е лесно, определено не е лесно...

Ето, губиш на тенис и навеждаш засрамено глава, вървиш към колата, броиш плочките до колата и изчезваш! „Щом си загубил, не ти е мястото там...”

Това с мястото само за тенисът става, да не вземе да се обърка някой!

Едно е тенисът с Борис Бекер, друго – футболът в Бистрица... На корта все ще вземе да се появи Мануела Малеева и да заговори на Бекер на английски – обидно е! Той стигна до под кривата круша с английския, а те си говорят: „Камон, камон!”/„Come on, come on” – бел. Л. М./ Така ли се прави!

Като биеш на корта, можеш да говориш всичко, а като паднеш – вървиш и броиш плочките с наведена глава до колата...

„...е, Робърт де Ниро, на 67 години е станал баща... ние няма да изкараме до 67 години на власт...”

Децата, като им направиш магистралите – за всички деца ще е добре!

Ще напишат ли специалисти някога „История на болестта за мандат 2009-2013”,  или всичко опира до користолюбието на Мушамената опозиция?

Дали романът „Винету” е бил изчетен до края, или всичко, които ни се случва, ще мине след години в раздела „Какво съдържаше целофанът в условията на световна криза и финансова рецесия”?

За простосмъртните обяснявам, че участваме на живо в пиеската „Как нервни хора от Балканите не разрешиха на пожарникар с генералски лампази да умре и го оставиха във властта...”

Ентусиаст се оказа Превъзходителството, не че се стремеше към приказно богатство, в условията на капитала и спекулантите – какво ли не се случва! Как да остави държавата на хора с нестабилен мироглед, изнежени, ползващи чужди езици, повърхностни, които няма да оценят величието на стореното от Него самия?

Сега ще се хванат с изречението: „Прасето като го махнеш от кочината, то си обича, квичи, иска да се върне там да си стои”...

Имали са българите в историята си свинар за цар, защо историята да не се повтори, па макар и в рамките на Европейския съюз?

 

Коментари 

 
+4 #1 Мъдрецът от София 2011-12-27 08:57
Така, както всяко Прасе си има своята Коледа, така и всяка Тиква си има своето Прасе (в главата)!
Цитиране
 

Добави коментар

Моля спазвайте общите условия на сайта!


Защитен код
Обнови

Търсене