Потвърди се, че Цветанов подслушвал министри нерегламентирано!

Борисов е толкова зависим от бившия си вътрешен министър, че призна на всеослушание, че партията е негова!

Кой с кого, срещу кого и на какво си играе? Цветанов за премиерския пост, Борисов за втори мандат, прокуратурата, за да доказва себе си, или Мирослав Найденов – за да спаси кожата си, като бламира с „политическа” протекция действията на Главния прокурор?

Предаването, в което Мирослав Найденов потвърди незаконните подслушвания

Цветанов е подслушвал всичките! И министри, и президент!

Бившият министър Мирослав Найденов призна в предаването на bTV „Тази сутрин”, какво мракобесие е царяло в правителството на Бойко Борисов заради тоталното подслушване от Цветан Цветанов!

Мирослав Найденов прави признания за подслушванията...На 25 април, четвъртък, денят започна със сензационно интервю на бившия министър на земеделието и много близък на Борисов – поне доскоро, Мирослав Найденов! Сензационно защото най-близкия човек на бившия министър-председател Бойко Борисов потвърди, че в държавата се е провеждало тотално подслушване!

Сензационно Найденов съобщи, че още скандалната Калина Илиева влизала при него накичена с микрофони, за което той уведомил премиера Борисов докато Цветан Цветанов вече знаел за това?!

Найденов не бе разбрал, че и Борисов е знаел за неговото подслушване, но се е правил, че тепърва чува за него!

На политици били изготвяни, поведенчески профили, които да могат да бъдат използвани в даден момент поясни Найденов!

„И за да не продължи, ние трябва да кажем "Баста", някой трябва да излезе в прав текст и да каже "Царят е гол". И да каже на Цветанов "Цветанов, ти си го правил. Затова честното, политически отговорното в момента е да слезеш от политическата сцена и ако можеш, да изчистиш името си" – каза Найденов най-неочаквано.

В интервю пред предаването „Тази сутрин” Найденов съобщи, че и той и други министри са били подслушвани и, че царяло мракобесие в правителството!

Скандалното в случая е, че бившият министър Мирослав Найденов, подобно на бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров бил изпратил също семейството си в чужбина, за да го запази?!

Това е същият Мирослав Найденов, с когото Борисов ловуваше, ползваше за спарингпартньор като показваше хватки как може да повали някого на земята...

Броени часове след признанията на Найденов, той бе изключен от партията ГЕРБ!

Тук можете да прочетете пълния текст на това интервю, така, както го публикуваха много сайтове, а и да го чуете.

Веднага след интервюто на Мирослав Найденов той бе привикан в прокуратурата за разпит! По време на разпита Найденов съобщил още данни по незаконните подслушвания и поискал да бъде защитен свидетел!

От този разпит, който така и не стана ясно къде бе проведен, научихме поне, че прокуратурата му е назначила физическа охрана, съобщиха медиите, но...

Да припомня кой е шеф на Националната служба за охрана

- бодигардът на Бойко Борисов, бригаден генерал Тодор Коджейков! Ако НОС поеме охраната на Найденов, то...

Тук ще припомня и нещо друго: как бе убита Индира Ганди:

На 31 октомври 1984 г. новината обиколи света.

Убита бе министър-председателката на Индия Индира Ганди. Застреля я собствената й охрана.

На 31 октомври 1984 г. Индира Ганди има насрочена среща в 9,00 часа на "Акбар роуд" №1. Тя е обещала да даде интервю на британския режисьор Питър Устинов. Телевизионният екип на Устинов вече е на място и чака да заснеме интервюто, когато малко след 9,00 часа Индира Ганди тръгва от "Сафдарджан роуд" №1 към "Акбар роуд" №1. Портата между двете имения се охранява от двама сикхи ­ подинспектор Беант Сингх и констабъл Сатвант Сингх. Когато премиерът г-жа Ганди, наближава портата, двамата сикхи стрелят в нея

Индира Ганди е тежко ранена и същия ден умира в една от болниците в Делхи. Двамата убийци са задържани без да окажат съпротива и малко след това единият от тях ­ Беант Сингх, е застрелян.

До този момент Цветан Цветанов само е призован по делото за незаконно подслушване и по делото за шефа на ГД БОП, Станимир Флоров...

Борисов защитава собственика на партия ГЕРБ, Цветанов„Няма да искам оставката на Цветан Цветанов”. Това заяви в малко по-късно в Златоград лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, по повод интервюто на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи е подслушвал всички министри от кабинета Борисов, включително и самия Борисов, предаде репортер на Радио „Фокус”. По този повод лидерът на ГЕРБ цитира Библията, като каза, че няма ненаказано добро и това /разбирай Мирослав Найденов – бел. Л. М./е кадрова грешка на Цветанов?!

Цветанов коли и беси в парламента - от трибуната той обвини лекари за убийство на дете?! А това по-късно бе опровергано?!Другото, за което ни осветли Борисов бе, че всъщност политическа партия ГЕРБ била на Цветанов?!

Нищо ново под слънцето – отдавна знаем, че Цветанов педантично бавно „завзе” партията на която лидер е Борисов, пишеше листите за депутати, писал е листите за парламентарните избори, осигури и финансирането на своята партия!

Тогава къде тук е Бойко Борисов? Оказва се, че той бил лидер в партията на Цветанов?!

Ретроспекция на позора и полицейщината

Цветанов си измисляше успехи и си го разказваше без да бъде опровергаван от никого?!За три години и малко отгоре, Цветан Цветанов си присвои, освен партията и съдебната власт, спецслужбите и държавата, като крайната му цел е да стане премиер!

Нещо, за което сайтът „Хроники” неведнъж предупреди!

Той защитаваше убийците на Чората и обеща полицаите да стрелят с бойни патрони!

Той опозори в продължение на целия мандат редица прокурори и съдии, но пък работи за себе си, за да бъде един ден първи в партията и държавата.

Той, Цветанов доказваше нагледно как всеки може да бъде силово проснат на земята от маскирани и тежковъоръжени полицаи.

Цветанов обвини и бившият главен прокурор Никола Филчев в две убийства – някой да го осъди за клевета за тези обвинения? Някой да се възмути, или и този гаф мина в графата „забравени във времето”?!

Кога и кой ще осъзнае, че Цветанов трябва да бъде спрян? - попита „Хроники” – никой не осъзна за какво иде реч.

Цветанов си измисляше успехи. Той скри Доклад за връзките на българската мафия с италианската Ндрангета!

Цветанов имаше самочувствието да каже, че не другият вицепремиер Дянков е този, който ще определя бюджета – пак никой не усети какво се случва в държавата и ГЕРБ!

Цветанов прилежно си записва кой го напада в парламентаАко имаше вот на недоверие против властта, причината беше Цветанов!

Съдебната система се реформира под ръководството на Цветанов, с което той сложи ръка на Висшия административен съд, Софийски градски съд, Конституционния съд и Висшия съдебен съвет!

Той сложи ръка с много маневри и на спецслужбите!

Арогантността на бившия вътрешен министър стигна дотам, че той си направи лична реклама с мъката на майки на деца, загинали в катастрофи!

Пламъците от взрива на атентата в СарафовоЕдно момиче в Перник бе намерено мъртво, единственият свидетел за това кой, как и кога я е убил бе застрелян при акция на ГД  БОП в личния апартамент на този свидетел – Цветанов заздрави позициите си.

Властта се изгаври с паметта на тази невръстна жертваЦветанов оцеля и даже „поведе” в резултата срещу Бойко Борисов!

Шефът на ЦРУ, генерал Петреъс предупредил месец преди атентата, че сме мишена на Ал Кайда! Цветанов го проспа и излезе не само сух от гафа, но и взе в ръцете си манипулациите по взрива в Сарафово!

Разследването за атентата на летище Сарафово започна, а свидетелите заминаха за Израел? Цветанов се правеше на ни чул, ни видял!

Привидно Цветанов демонстрира, че си прави фотосесия с различни чиновници от американския държавен апарат, някои от които наскоро бяха идвали в страната ниНикой не обясни защо Цветанов прекара три седмици в Щатите, и ето сега, в средата на предизборната кампания, се оказва, че там е бил обучен как да прави печеливши избори!

Протоколна десетминутна среща на Борисов с Обама, в която половината време е отишло за преводачитеЗа да не се набие в очи на гражданството колко скандална е продължителността на този престой, Борисов бе повикан на промоция също за 10 минутни среща с Обама и посещение в аквариум за акули?!

Всъщност вътрешният министър Цветанов показа на Борисов кой кара влака, и не крие, че работи за себе си и е доволен от себе си, което си е доста поучително...

Цветанов мълча докато зацикли следствието по Сарафово, вероятно, за да се вкара в обращение политическата изгода от този жесток акт.

Цветанов  отиде доста далеч по намесата си в разследването на атентата в Сарафово – тъй като си беше направил тънката сметка на кого и какво ще докладва, за да спечели лично за себе си още червени точки. Той се ядоса на следователката на атентата и нейно изявление, като я опроверга.

Той вероятно натисна и определени лица, за да бъде следователката уволнена, след като си беше позволила да обърка личните му планове и сметки!

Изпълнителната власт се намеси в ръкополагането на Главен прокурор.

Борисов е ядосан на протестиращитеДа не припомням, че Борисов казваше, че никой не може да го изплаши с протести и се подиграваше на бедните за това, че живеят в мизерия, като ги питаше арогантно защо не са протестирали последните 20 години?!

Защо Борисов не махна Цветанов – защото му трябва изборна победа и втори управленски мандат..., което далеч не е сигурно.

Вместо това, бе повален от поредния приятелски огън, а министър Цветанов пое държавата!

Подслушвал ли е Цветанов незаконно политици

Министър Цветан Цветанов при Карбовски–       разбира се, че подслушвал, или са му докладвали за такова подслушване, след като той призна в интервю с Мартин Карбовски, че ВИП-персони са си поръчвали момичета?!

Информация, която няма как да знае един политик, освен ако е придобита със СРС-ета.

Борисов направи грешка да съобщи, че Цветан Цветанов се заклел в децата си, че не е имало поголовно подслушване!

Забрави ли Борисов, че първият подслушван в редицата бе самият той по разговорите с Ваньо Танов за Мишо Бирата? В какви деца са изричани клетви тогава? Какво са виновни децата за грешките на бащите?

Оставям го без коментар.

Нареждал ли е Цветанов подслушване или да?

Докато Борисов запъваше в обяснения колко незаменим е собственикът на партия ГЕРБ, Цветанов, в типично свой стил бившият вътрешен министър натопи бившия си премиер и настоящ лидер, без да му мигне окото:

„Всичко, което съм правил, съм го съгласувал с лидера на партията", каза Цветанов, като по този начин „хвърли” лидера си Борисов на медии и магистрати?!

Може и да е прецедент, но цялата опозиция поиска Цветанов да излезе от изборите и политиката, докато в ГЕРБ нещата привидно изглеждаха спокойни.

Естествено „сам юнак на коня”, Яне Янев не влезе в обвинителния порой, който се изля върху бившия вътрешен министър! Янев се закани, че тепърва ще се заеме с Мирослав Найденов, нещо, на което можем да вярваме.

Този изблик на вярност на лидера на РЗС към Цветан Цветанов затвърди убеждението и на малко останалите скептици, че не Борисов, а бившият вътрешен министър държи Янев изкъсо...

Твърде остра бе реакцията на социолога Андрей Райчев заяви в интервю за сайта factor, че ако е бил на мястото на Цветанов, щял да се застреля?!

Ето част от интервюто с Райчев:

Зловещо е бивш министър да крие семейството си от страх в чужбина, това е мафия на власт. Още преди две години съм казал, че Цветанов ще е първият български министър, който ще лежи в затвора, защото започна грубо погазване на законите. Но балонът, който той надуваше, се спука и то в един благоприятен момент. Аз наистина им съчувствам, но сега става ясно защо ГЕРБ е единствената партия, която бидейки на власт не се разпадна парламентарната им група. Още не знаем какво се е случвало с депутатите, тепърва ще научаваме истории за тях.

В момент, в който повечето длъжностни лица се правят на умрели лисици, а политици също се спотайват, за да видят накъде ще тръгне влака на ГЕРБ, бившият любимец на Бойко Борисов – Найденов потвърди, че той и колегите му са били подслушвани!

Потвърди го и бившият министър на икономиката и енергетиката - Трайчо Трайков! Докато Борисов заяви, че няма да махне Цветан Цветанов от кампанията и се аргументира с това, че „партията била негова!” На Цветанов?!

Което си е вярно, защото кой да се кандидатира, как да се прави кампанията, парите по скъпите концерти и пътувания – всичко движи Цветанов! Борисов само го поканват къде да го закарат неговите бодигардове с кортежа от коли!

Реално какво се оказа, че той, лидерът Бойко Борисов няма отношение, поне официално, нито към кампанията, нито към парите за нея?!

Едни политици от опозицията призоваха Цветанов да излезе от кампанията след скандала с признанията на Мирослав Найденов, други призоваха Борисов да махне заместника си от кампанията!

Дали ще стигнем до онзи невероятен миг, който гледахме във филма „Калина Алена” – мигът, в който хорът на затворниците изпълни „Вечерний звон”, тепърва ще видим.

Припомням този хор на затворниците с въпроса дали ще доживеем за чуем наши политици да изпълняват „Вечерний звон”:

 

Добави коментар

Моля спазвайте общите условия на сайта!


Защитен код
Обнови

Търсене