Фашизмът се завръща с подкрепата и под благосклонния поглед на ЕС и САЩ!

Мълчанието на българските политици за зверските убийства в Одеса е брутално...

След референдума - танкове от КиевУкраински военни днес, на 12 май сутринта са започнали артилерийски обстрел на Славянск.

В покрайнините на града в района на блокпоста по направление на село Андреевка се чуват избухвания на артилерийски снаряди.

Последното обстрелване на Славянск от украинската армия беше извършено миналата нощ. Сега той е обграден от подразделения, контролирани от Киев. По време на атаките срещу града те вече използвали авиация и артилерия.

Днес, на 12 май очакваме резултатите от референдума за статут на регионите, проведен в Донецк и Луганск.

По предварителни данни, 94-98 процента от избирателите са гласували за независимост на Луганска област.

По предварителни данни, в Донецка област на избирателните участъци са дошли около 75 на сто от жителите. На въпроса, подкрепяте ли акта за провъзгласяване на държавна самостоятелност на Донецката народна република (ДНР), положително отговорили почти 90 процента от гласувалите, съобщил председателят на ЦИК на ДНР Роман Лягин.

Гласуването преминало на фона на мащабна силова операция, провеждане от киевските власти, по време на която била използвана бронирана техника и артилерия. Има загинали, съобщи сайтът „Гласът на Русия”.

Убити в Одеса, Мариупол, Крематорск, Киев по разпореждане на официалната власт в Киев....

Тежка техника се насочва към областите, в които бе проведен референдумът, съобщи и специалният пратеник на тв7, Елена Йончева от мястото на събитията.

Близките влизат, за да търсят своите изчезнали роднини21 век, централна сграда на Домът на профсъюзите в Одеса. Какво намериха близките на жертвите след погрома: застреляни в упор, изгаряни живи, други – умирали размазани, скачайки от високите етажи на горящата сграда, овъглени трупове, удушена бременна жена, изнасилвани жени на различни етажи на сградата, разчленени трупове, някои овъглени на отделни места.

Разказът на Максим Кисельов е потрес за всеки, който го слуша. Човешки останки, трудно различими за идентификация.

Галицийски венец - творение на БендераКакво е това - заслепени от съвременен фашизъм младежи, съвременни поклонници на Степан Бандера, фанатик с наполеонов комплекс, единственият , който подкрепи Адолф Хитлер по време на Втората световна война. Бандеровците сеят ужас с така наречения „галицийски венец”: няколко трупа, навързани около стебло на дърво. Понякога на бебета. Жертвите най-често са поляци.

Бандера е известен като палач на поляци, румънци, евреи, руснаци и словаци, но днес е герой за поддръжниците на Евромайдана.

Подробно за Бандера четете на http://solidbul.eu/?p=2439

Кисельов разказва как вечерта на 2 май, националистите затворили вратите на Профсъюзния дом и започнали да мятат запалителна смес на различни страни в сградата. От сградата се разнесли викове ”Спасете ни”, но мнозина от молещите за помощ били застрелвани незабавно и падали мъртви. Националистите не просто убивали хората, които бягали, за да се спасят от пожара, но и ги изтезавали, изнасилвали жени, заливали ги живи с коктейли „Молотов”... Въздухът не достигал, мнозина падали задушени от дима, други били пребити до смърт, затова, че са живи, коктейли „Молотов”, неизбухнали намерили близките на загинали и изчезнали след ада на 2 май.

Неонацистите със запазения знак - пречупен кръст не впечатляват полицаите в ОдесаКой би могъл да обясни такава жестокост в началото на 21 век, разказът на Максим Кисельов е потрес за всеки, който го слуша. Първоначално намерените човешки останки били на 46 души, но часове по-късно се оказва, че това не са всички жертви.

Бившият председател на парламента и посланик в Македония, Александър Йорданов обясни, че кръвопролитията в Украйна са вследствие на агресивните планове на държавата Русия, която се стреми да спре процесите на демократизация, на европеизация на самата Украйна, за да реализира своя проект за Евроазийски съюз?!

Александър Йорданов, за когото зверски убитите в Одеса са се самоубилиВкарани хора на държавата Русия най-напред на п-в Крим, а сега и в южна Украйна, които много лесно да запалят главите на местни младежи да се поведат на този акъл... Това се привижда на Александър Йорданов.

На въпроса за случилото се в Дома на профсъюзите в Одеса, обяснението на Йорданов бе: „Изгорелите хора, още не е завършило следствието, може да се окаже, че сами се изгориха!?

Тук можете да чуете обясненията на Александър Йорданов за убийствата в Одеса.

Запалени, за да се прикрие убийство в Профсъюзния дом в ОдесаКак се е самозапалила бременната жена, удушена с кабел на настолна лампа – има ли обяснения Йорданов.

Как си е отрязала краката друга жена, намерена от следователите съблечена и многократно изнасилвана? Как е успяла и да се самозапали? Как се е застрелял в упор мъж на две места в главата и след това се е самозапалил?

А обгорените до овъгляване трупове на хора, как така са се самозапалили с куршуми, изстреляни в главите им в упор?

Снимки от тази нечувана трагедия ще намерите тук.

Какво роди българският демократичен преход?

Умствено жалки и морално недъгави политици, претендиращи единствено за добродетелта да сеят смърт в некрофилския си стремеж да налагат абсурдни мнения и коментари на гражданството.

Човешки останки от зверски убити мирни граждани в ОдесаДа се изнасилват, разстрелват в упор живи мъже, жени и да се убиват от снайперисти деца на улицата – това ли е демократичната ценностна система на новите политици, прегърнали Запада така, както не са прегръщали майките си?

Да се хвърлят обгорели, но още живи хора от високите етажи през прозорците като ненужни вещи, за да се прикриват зверства – това ли са кървавите критерии за да се наложи кухата патетика на един измислен Съюз на най-стария континент – Европа?

Налагат ни лъжи и пропаганда на сатрапска технология на нова геополитика, изпробвана „успешно” в Косово.

Жена, инсценирала според Ал. Йорданов и Красен Станчев изнасилването и смъртта сиКакво са воплите на живо горени, осакатени и насилвани несретници за диктаторите на новата кройка за геостратегия освен храна за смъртоносната авантюра да се налага геноцид над инакомислещите?

В 21 век за желание за референдум убиват и разстрелват – човешкото у човека се унищожава, осакатяват се души, за да се наложи силово величие на нов световен лидер.

В един кървав Рай засенчил Ада, цинизмът да се обвиняват жертвите в инсценировка, е новата абсурдна продукция на клане, в която огън, кръв и писъците на жертвите за помощ са единствените участници.

Хитлер би завидял на неофашистите евромайдановци...

Списък с причините за смъртта на жертвите в ОдесаВ чий ръце е най-старият континент – в ръцете на тъпоумни властелини за които фашизираните истерия копелета следовници на зловещия Степан Бандера се закрилят като сторонници на демократични устои.

Кой утвърждава европейските ценности в Украйна – разюзданата сган на от маскирани млади бандеровци, добре платени от Запада.

Трудно се опровергава цинизма на сторонници на Сорос като Йорданов. Даже Павел Чернев, който е бил в Украйна не успя да спре бруталния ентусиазъм да се клеветят мъртвитеПечални месеци на 21 век – хитлеровата традиция да е изгарят, насилват, насичат живи хора, днес е облечена в бруталността да не се крият убийците, а жертвите да се определят като умели актьори?!

Една пъклена идея да се назоват терористи инакомислещите и да се пратят срещу тях от официалната власт танкове, войска, специални части издълба пропаст, която скоро няма да се запълни с дипломатически ходове или икономически натиск.

Ще има ли край смъртоносната оргия, организирана от САЩ и ЕС в Украйна?

Хитлер бе антикомунист и изби милиони, за да „защити” идеологията си за чиста раса и националсоциализъм.

Сталин прегърна антифашизма като лидер, но това не му попречи  да изтреби милиони в лагери, от глад. Той спечели войната срещу фашизма, но на каква цена, на цената на милиони жертви, хвърлени в самоубийствена мисия да спасят родината си от зле измислените решения на пълководец.

Западът наблюдаваше, изчакваше и се намеси, когато вече милиони руски войници лежаха в земята.

Мракобесието бе присъщо на Ленин - първите лагери и милиони гладуващи бяха негов запазен знак. Тогава имат ли някакво значение за поколенията неговите „Философски тетрадки”?

Апокалиптичното величие на горните трима диктатори – днес се иззема като роля от шепа измислени лидери на САЩ и Запада, при които параноидната шизофрения е водеща.

Те постилат Пътя към върха с труповете на инакомислещи, патриоти, чертаят нови държави, късайки от територията на досегашните.

Майка оплаква сина си инвалид, влязъл в Профсъюзния дом, за да защити чичо сиТези трупове се превръщат в паметници, пред които логиката на здравия разум немее, обляна в сълзи от без време прекъснати човешки съдби.

И в това страховито време, когато наличието на природни ресурси е повод за война, а войната е начин да се развива икономика – българските политици мълчат за трагедията в Одеса, мълчат за убитите от снайперисти по улиците на Мариупол мирни граждани сред които и деца, мълчат за убитите в Славянск...

Нима да влезеш в голямата политика означава да ти изтръгнат сърцето, чувствителността, човешкия облик?

Светът ще свърши – платената любов - не

В сградата на профсъюзите в Одеса, в която изгоряха 45 души, не е имало пожар, а инсценировка. Предварително подготвено е, то е трябвало да бъде заснето и показано. При всички правила за запалване и изгаряне труповете не могат да бъдат в този вид. Подготвящите този сценарии не са предвидили, че наблюдаващите могат да разберат за тази инсценировка. Това заяви икономистът Красен Станчев в ефира на Нова телевизия по повод задълбочаващата се криза в Украйна.

Кой е Красен Станчев – син на високопоставена номенклатура в ЦК на БКП. След 10 ноември 1989 г. на Станчев осигуриха да си има Институт за пазарна икономика и той вече е проамерикански настроен, и верен на идеите на Сорос.

От дете на правоверен комунист Станчев днес е лобист на американските политически интереси.

Един доносник на ДС днес се оказа полезен на европейските ценностиЕдин доносник написал 277 страници с доноси и псевдоним агент „Алберт”, обходи всички телевизии по няколко пъти в сутрешните блокове, за да докаже на новите си господари, че макар и доносник, може да обича Сорос и САЩ.

Окупация на Крим, руска агресия, аншлус на суверенната украинска територия, според доносника Коритаров-Алберт Русия води война в Украйна, въпреки че на украинска територия няма нито един руски войник!

Светът се променя – гнусливите от доносници и доноси преглъщат агента „Алберт” като торта, водещи мълчат и го слушат без да го прекъсват...

Кой дърпа конците на доносника „Алберт” днес, за да плюе Русия и руснаците – бившата Държавна сигурност или Дж. Сорос. А има ли разлика между Сорос и някои пребоядисали се агенти – да не забравяме, че веднага след Втората световна война САЩ приютиха нацистки офицери, които да им бъдат в помощ за изграждане на дипломацията.

Тогава защо хората на Сорос да не ползват агенти на ДС и комунистически синчета като Станчев?

 

Добави коментар

Моля спазвайте общите условия на сайта!


Защитен код
Обнови

Търсене