Отново бе пребит и наръган журналист

В събота вечерта, малко преди полунощ, журналистът Огнян Бояджиев, главен редактор на сайта портал Европа е бил пребит и наръган в дома му, където неизвестни нападатели проникнали с взлом, откраднали лични вещи и дебитни карти и напуснали жилището, заключвайки входната врата. За щастие полицията, извикана от съседи, е успяла да разбие заключената от бандитите врата и колегата е бил откаран в Клиника за интензивна терапия на Военномедицинска академия, където му е оказана помощ и според "Дарик радио", състоянието му е стабилизирано и няма опасност за живота на Бояджиев.

Защо точно Огнян Бояджиев бе нападнат: случайно или с цел, злепоставяне на новата власт пред Европа? За главно редакторство на европейски портал няма логика бандити да бият и ръгат с нож, но ако в Европа узнаят как се постъпва с журналисти - премиерът сън няма да види!

Огнян Бояджиев е създател и пръв водещ на сутрешния блок на БТВ - "Тази сутрин". Преди това работи като новинар и водещ на предаванията "Оги и седемте джуджета" и "Закуска на тревата", излъчвани по програма "Хоризонт" на БНР. За седемте джуджета и закуска на тревата - също не влизат с взлом, за да ръгат и трепят.
Известно е, че Огнян Бояджиев беше ръководител на предизборния щаб на синия кандидат за кмет Мартин Заимов през 2007 година. Но и за ръководство на предизборна кампания на Мартин Заимов от преди две години няма как да се налита с нож на бой.

Първото, което мога да кажа е: дано да се оправи бързо Огнян, което няма да е трудно щом е в ръцете на екипа на лекарите и сестрите на Клиниката по интензивна терапия във ВВМИ, както бе съобщено.

Що се отнася до нападателите: жални им майка и баща, като се има в предвид, че премиерът Борисов няма да остави тази работа с разкриването и залавянето на бандитите да се проточва във времето! Те вече са със запазено място на топло, където ще ги научат на любов и обноски.
От друга страна, яка им гърбина на престъпниците след като министър на вътрешните работи ни е Цветан Цветанов!
Та от една страна Борисов, от друга Цветанов - за бандитите няма да има живот. Но на това народът му казва малшанс: да бяха посегнали на журналист от сайт за готварство и цветя - може би щяха да имат някакъв шанс за съдебно разтакаване или условна присъда, но на европейски портал, откъдето новината ще се разнесе до Брюксел! Да забравят! И Татяна Дончева да наемат за адвокат - няма измъкване.

Подземието е основата на българската държава, но нашите кошмарни дни ще имат щастлив край обещаха управниците пред урните. 20 години ни обещават, че ще живеем по-добре. Е, вече нищо не е в състояние да ни уплаши.

 

Добави коментар

Моля спазвайте общите условия на сайта!


Защитен код
Обнови

Търсене