За кое по-скоро да се обяснява Бойко Борисов?

Дивият каратист се оказва май фикция?!

Бареков съобщава за офшорки на Бойко БорисовБившият журналист Николай Бареков разказа предБареков в щастливите си години Росен Петров, че също бившият премиер Бойко Борисов имал офшорка. Е, и?

Засегнат Борисов държа една доста фриволна реч пред актива на ПП ГЕРБ от Велико Търново, в която чухме следното:

"1994 година една четвърт съм имал в офшорна компания, която... тогава всички правеха. 1994 година. Не е работила изобщо. Аз бях забравил. И до ден-днешен... Понеже се обадих, 4-5 години не се бяхме чували, на Цветелина, викам: "Абе ти помниш ли такова чудо?"

Борисов обяснява, че това с офшорките не е точто такаКадрите бяха излъчени една сутрин по ТВ7. "Изобщо, ако някой ме познава, 1994 година - див каратист, какво разбирам от офшорна компания, от бизнес и от финанси", добавя той.

С едно съществено изключение Борисов е прав той не разбира от много работи сред които офшорни компании, бизнес и от финанси...

Истината е, че сайтът „Хроники” написа преди време за премиера Борисов следното и то докато той си беше пъхнал в малкия си джоб държавата :

„Той е изключително ефективен световен лидер. Също така искам да вметна, че той има черен колан по карате, така че трябва да бъдем много внимателни...”. Това бяха точните думи на американския президент Барак Обама, покрай една твърде измъчено организирана среща с Борисов.

/Всъщност това с черния колан се оказа не толкова сигурно, тъй като треньорът по карате, Цончо Колев преди време опроверга тази биографична „легенда” за Борисов. Тогава никой не му поиска обяснение, а ставаше дума за министър-председателя на държавата!

Треньорът Цончо КолевСамият Цончо Колев е бил старши инструктор в антитерористичния отряд на „червените барети“. Участвал е в антитерористични акции за спасяване на заложници. От повече от двадесет години работи в САЩ. Бил е консултант по бойна и физическа подготовка на отрядите SWAT в няколко градски полицейски управления.

Цончо Колев притежава шести дан по карате, пети дан по джудо и джиу джицу, експерт е по Mixed Marshal Arts (MMA). Основател е на стила Real Catch в ММА. Той е дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате. Бил е неколкократен шампион на България по джудо и треньор на младежките национални отбори.

От единадесет години е кондиционен треньор на Бернар Хопкинс – световен шампион по бокс в полутежка категория, известен като „Екзекуторът“. Работил е и с друг световен шампион – Глен Джонсън, както и с още именити състезатели в САЩ.

Ето какво още публикува преди време „Хроники” като пояснения на същия Цончо Колев:

„По указание на един вече пенсиониран полковник Генчо Зарев от МВР, той е бил препоръчан на Цончо Колев „да се помогне на едно момче от Пожарната да направи отбор”. Борисов започва да тренира шотокан карате и това прави няколко месеца с още едно момче, прави отбор – той не става каратист, той става охрана на Тодор Живков...

Каква стана тя...

Бойко Борисов като Главен секретар на МВРОказа се, че българският премиер е човек, който се описва като каратист, без да е бил състезател по карате, а е бил единствено методист /администратор/ на отбор по карате, както и помощник-треньор на треньора по карате Цончо Колев. – бел. Л. М./.

Става Главен секретар на МВР, без да има един ден като полицай – правят го и генерал.

Става и кмет на столицата, без да има икономическо или юридическо образование.

Накрая му „подаряват” държавата – с реклама, с избори, със силно медийно присъствие.

Той ръководеше тази държава, без да знае какво е суверенитет.

Той не разсъждава – той изпълнява!

Бил е член на БКП и заради това членство е напуснал МВР след приетото деполитизиране. Това не му пречи днес да е яростен антикомунист, нещо, което никой в държавата не го вълнува реално.

Номерът с „дивия каратист” се оказва по-скоро някакъв филм, в който се вкара този път пред партийния актив Борисов...

Всеки си има една малка Япония – казваше големият български кинооператор Димо Коларов.

Японията на порасналото момче от Банкя този път се оказа фикцията „див каратист”...

 

Добави коментар

Моля спазвайте общите условия на сайта!


Защитен код
Обнови

Търсене