Меглена Кунева ни заплаши, че ще оправи държавата!

Има ли смисъл да започвам с вица, че Меглена Кунева – момичето на Барозу мадам „yes” – или както стана известна в битността си на еврокомисар, не избрала за кандидат за неин вицепрезидент Даниел Вълчев, защото бил по-красив и по-суетен от нея?

Важното в цялата тази кандидатпрезидентска плява, която ни залива Кунева да бъде прогонена от българската политическа сцена, барабар с мераците си. Причини за това – дал Господ, а що се отнася до Кунева – ние, българите разполагаме единствено с причини, и то много, за да й видим гърба.

Ще припомня едно съвсем скорошно изказване на евродепутата Слави Бинев в Канал 3, когато той, в разговор с колегата Сашо Диков разказа нещо изумително: как в празната зала на Европейския парламент били само Кунева и Николай Младенов и разговаряли помежду си... на английски! Даже ударенията в имената си те слагали съгласно чуждия език:

Чуйте видеофайла от този разговор, който така и не беше публикуван никъде.

Причините: след края на разговора – ще бъдете наясно.

Слави Бинев разкри нови черти от лицето Кунева в този разговор:

Меглена Кунева би била един прекрасен президент за себе си, само за себе си, и само за себе си, даже не знам дали и за своето семейство. е един само за себе си. Тя е един маркетингов продукт и само, който не е работил се нея – може да има добро мнение за нея... Тя имаше едно високомерно отношение към всякакви други българи... Тя е единственият вариант, който би ме накарал да мисля кой е по-лошия вариант за президент – Бойко Борисов или Меглена Кунева... Тя за мене би била най-лошият избор след Бойко Борисов за България... Тя не ни зачиташе нас за хора, европейските депутати – българи...

Преди няколко седмици EurActiv написа коментар под заглавие „Момичето на Барозу се кандидатира за президент”.

Авторът, Георги Готев представя Кунева с нейните заклинания: че известността й като човек с опит и контакти в Брюксел може да й даде решаващо предимство в бъдещата кампания и евентуален президентски мандат.

Кунева влезе в номинациите за президентските избори с една лъжа: че е кандидат на гражданите”! Кой граждани, тези, които тя насади на пачи яйца с водените преговори с ЕС на тъмно, или гражданите, за които единственият й реален принос засега е, че се уреди с добра заплата от Брюксел.

Или гражданите, които лиши от работеща, модерна атомна централа и с това нанесе на икономиката на страната им – щети в милиарди.

Кои граждани представлява Кунева – тези, върху чиято съдба тя изгради имидж, членство в Управителния съвет на френска банка, и които лъга, че защитава като потребители?

Снахата на Живковия земеделски министър Иван Пръмов предвидливо загърби ударилата дъното по рейтинг царска партия и се дистанцира от нея – за да не губи по точки.

Източници, които поискаха анонимност съобщиха за „Хроники”, че лошото настроение на Бойко Борисов в последния месец имало две причини: ултиматум да не се кандидатира за президент на предстоящите избори и – да не напада персонално Кунева.

Да не забравяме какъв горчив залък е това за Борисов, който категорично не подкрепи Кунева за втори мандат като еврокомисар.

Задкулисни информатори от „Позитано” заяви за „Хроники”, че социалистическата партия ще подкрепи Кунева и няма да я напада в кампанията, а при евентуален балотаж – ще предостави гласовете си за нейната кандидатура.

Станишев потвърди тази информация и на 12 юли по време на редовната пресконференция говори със суперлативи за Кунева като кандидат за президент...

„Хроники” отдавна внимателно следи всички действия на Кунева, които са меко казано, насочени последователно и неотклонно ПРОТИВ националните интереси на страната ни.

Всяко действие на Кунева, всеки следващ пост носеше единствено беди на българите и дивиденти на самата нея.

Едни от най-скандалните нейни действия са свързани със спирането на АЕЦ „Козлодуй” като добре работеща и надеждна централа и пряката й работа като главен преговарящ по отделните глави с Европейския съюз.

Само заради тези две причини, в друга държава Кунева би била съдена, осъдена и изхвърлена на бунището на политиката.

Към тези две скандални дейности на Кунева ще прибавя и третата – тази, свързана с битността й на еврокомисар за правата на потребителите.

Кое е скандалното тук: ще отмина смехотворния й принос, че да сигнализира за нередностите в китайските играчки, говоренето й, колко силно да се слуша музика, закъснялото предупреждение, че ни мамят банкерите оставиха някаква значима следа в съзнанието на българите или представляват съществен принос за страната.

Същественото в случая е, че Кунева не поиска от българския парламент да обмисли и гласува наказателни текстове и промени в НК и НПК, които да гарантират действителна защита в случаи, когато се нарушават правата на потребителите и това им струва пари и нерви.

В този смисъл и дейността й на еврокомисар бе по-скоро бледа и с пожелателен характер, но пък й осигури добра заплата.

Или накратко казано: тя не свърши НИ-ЩО!

Високомерието на Кунева не е нещо ново – Момичето на Барозу, както я нарече един европейски вестник отдавна има високо самочувствие, обратно пропорционално на интелекта и морални и етични ценности, които притежава. Кариеризмът, болната амбиция за някои може да са качества, но когато те носят беди и щети на една държава – то логично те трябва да бъдат разгледани в съдебната зала.

Ще започна „представянето” на стъпките на Кунева до включването й в кандидатпрезидентската кампания, а изводите ще оставя на читателите на „Хроники”:

Гаврата с българските депутати и народ – преговори на тъмно

Стенографските протоколи са запазили как Кунева се подигра на българите, като ги лиши от възможността да знаят какво ни очаква в Европейския съюз по отделните глави.

Няма европейска държава, която да не е знаела какво се преговаря, какво се приема при разглеждането на отделните глави от Присъединителния договор!

Една Полша води дебати за земеделието си, други държави проведоха референдуми по главите и условията за членство в ЕС – единствено българските граждани бяха държани на тъмно от това какво преговаря еднолично Кунева!

Нито парламент, нито политически партии знаеха какво се случва при преговорите, които води Кунева! На никого не бе дадена думата – така нареченият цар, учил неизвестно какво, за да оглави държавата и се присвои земи и имоти показа в деня на ратификация на Договора за присъединяване на България към Европейския съюз, че за него българите са някаква тълпа, която няма думата.

Ето част от Стенограмите от парламента от деня преди ратификацията и от деня, в който бе извършена самата ратификация:

СЕДЕМДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТО ИЗВЪНРЕДНО ЗАСЕДАНИЕ

София, вторник, 10 май 2005 г.

Открито в 14,01 ч.

Председателствали: председателят Борислав Великов и заместник-председателят Камелия Касабова

Секретари: Гадар Хачикян и Наим Наим

ПРЕДСЕДАТЕЛ БОРИСЛАВ ВЕЛИКОВ (звъни): Откривам днешното заседанието.

Колеги, искам да ви уведомя, че във връзка с утрешната ратификация на Договора за присъединяване на Република България към Европейския съюз преди малко се състоя Председателски съвет и искам да ви кажа до какви заключения стигнахме.

Най-напред бих искал на основание чл. 43, ал. 5 да предложа извънредна точка в днешния дневен ред - Уточняване на процедурни въпроси, свързани с утрешната ратификация.

Моля да подкрепите включването на една извънредна точка в дневния ред.

====================

ПРЕДСЕДАТЕЛ БОРИСЛАВ ВЕЛИКОВ: Благодаря Ви, господин Соколов.

Госпожо Банкова, заповядайте. Имате думата.

СТЕЛА БАНКОВА (независим): Благодаря, господин председател.

Присъединявам се към становището на господин Соколов.

Това, което ние ще гласуваме в самия край на нашето присъствие в Тридесет и деветото Народно събрание е може би най-важният акт. Има нещо тревожно обаче. Така както беше воден преговорния процес – изключително тайно, непрозрачно, без обществен дебат, като се вземе предвид, че България е първата и единствена европейска държава, в която преговорният процес не беше подложен на обществен дебат, а напротив, стигна се дотам, че подробностите, същината на преговорния процес управляващите отказаха да предоставят дори на парламента – всичко това засилва тревогата в обществото. В обществото вече наистина има едно смущение поради това, че липсва информация и конкретни данни за това какво е договорено, какви ангажименти са поети, на какви квоти са се съгласили нашите управляващи.

Аз тук отново няма да повтарям определението, което нашите управляващи получиха от някои висши румънски представители, от някои представители в Европейския съюз. Това е изключително недостойно и хвърля срам не само върху управляващото мнозинство, а и върху целия парламент.

Аз моля и си позволявам да изразя своя остър протест от начина, по който се предлага да се гласува покорно онова, което ние не знаем. Това е най-отговорното гласуване! Но какви са мотивите управляващите да предложат да няма дебат, да има нарушение на правилника, както спомена господин Соколов? Какви са мотивите да се оставят само по 10 мин. – толкова, колкото всяка една парламентарна група, както очаквате, да произнесе елейните си слова, да няма дебат тук, макар че цяла България ще слуша сега? Какви са мотивите на управляващите да предложат този необичаен час пак в разрез с правилника? Какво означава това министър-председателят и министрите да имат ангажименти?

Аз питам кой си позволява да пренебрегне най-висшата институция в България – парламента, да я застави да се съобрази с работното време на изпълнителната власт?

Аз моля да получим убедителни аргументи защо се променя часа и отново настоявам да се даде възможност този най-важен акт да бъде дебатиран. Иначе ще излезе вярно притеснението сред нашето общество, че набързо са затворени главите и че управляващите са водили преговори от позицията не на защита на националните интереси, а на националното предателство!

Аз очаквам, господин председател, да се вслушате в това, което казвам. Това е позиция на целия парламент с изключение на управляващите. Нека да си дадем сметка, че това наистина е най-важният акт и нямаме право така както е воден преговорният процес – натъмно, да гласуваме този най-важен акт сега. Обществото няма да ни прости това.

Какво означава това да имаме само 10 минути? Какво можем да кажем ние за 10 мин. по цялата огромна материя, която ние не познаваме, нашето общество не познава? (Шум и реплики в залата.)

Не са глупости! По същество моля да се промени системата, която управляващите предлагат, да имаме възможност така както по всички най-важни закони с оглед правилника, да дебатираме по 30 мин. така както се полага.

И още нещо – имам още едно възражение и завършвам. Вие сте оставили 5 мин. за изказване на независимите народни представители. В тази категория има народни представители с различни становища. От една парламентарна група ще излезе един човек и ще даде мнението на парламентарната група, но независимите народни представители имат различни позиции и становища, така че моля поне това време поне на две да се раздели. Благодаря.

Думите на Стела Банкова остават глас в пустиня. Никой не я подкрепя, никой не смее да се присъедини към казаното от нея...

Най-значимият законодателен акт в най-новата история на страната, се извършва от висшия законодателен орган – Народното събрание с апломб и без да е известно какво се ратифицира!

Подчертаното в словото на Симеон Борисов е мое.

===================

ЧЕТИРИСТОТИН ОСЕМДЕСЕТ И ПЕТО ЗАСЕДАНИЕ

София, сряда, 11 май 2005 г.

Открито в 8,01 ч.

Председателствали: председателят Борислав Великов и заместник-председателите Камелия Касабова и Любен Корнезов

Секретари: Светослав Спасов и Георги Анастасов

ПРЕДСЕДАТЕЛ БОРИСЛАВ ВЕЛИКОВ (звъни): Уважаеми господин президент на Република България, уважаеми господин министър-председател, Ваше Светейшество, уважаеми госпожи и господа народни представители, министри, Ваши Превъзходителства, уважаеми госпожи и господа!

Съобразно приетата вчера програма за работата на Народното събрание за тази седмица откривам днешното ни заседание с дълбокото убеждение, че то ще остане като бележита дата в историята на българския парламент.

Първа точка от тази програма е:

ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА РАТИФИЦИРАНЕ НА ДОГОВОРА МЕЖДУ КРАЛСТВО БЕЛГИЯ, ЧЕШКАТА РЕПУБЛИКА, КРАЛСТВО ДАНИЯ, ФЕДЕРАЛНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЯ, РЕПУБЛИКА ЕСТОНИЯ, РЕПУБЛИКА ГЪРЦИЯ, КРАЛСТВО ИСПАНИЯ, ФРЕНСКАТА РЕПУБЛИКА, ИРЛАНДИЯ, ИТАЛИАНСКАТА РЕПУБЛИКА, РЕПУБЛИКА КИПЪР, РЕПУБЛИКА ЛАТВИЯ, РЕПУБЛИКА ЛИТВА, ВЕЛИКОТО ХЕРЦОГСТВО ЛЮКСЕМБУРГ, РЕПУБЛИКА УНГАРИЯ, РЕПУБЛИКА МАЛТА, КРАЛСТВО НИДЕРЛАНДИЯ, РЕПУБЛИКА АВСТРИЯ, РЕПУБЛИКА ПОЛША, ПОРТУГАЛСКАТА РЕПУБЛИКА, РЕПУБЛИКА СЛОВЕНИЯ, СЛОВАШКАТА РЕПУБЛИКА, РЕПУБЛИКА ФИНЛАНДИЯ, КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ, ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ (ДЪРЖАВИ – ЧЛЕНКИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ) И РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ПРОТОКОЛА ОТНОСНО УСЛОВИЯТА И ДОГОВОРЕНОСТИТЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И НА РУМЪНИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, АКТА ОТНОСНО УСЛОВИЯТА ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ И ПРОМЕНИТЕ В УЧРЕДИТЕЛНИТЕ ДОГОВОРИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЗАКЛЮЧИТЕЛНИЯ АКТ ПО ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И НА РУМЪНИЯ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

Ратифицирането на Договора за присъединяване на България към Европейския съюз, предвидено като т. 1 в нашия дневен ред е най-значимият законодателен акт, който парламентът на демократична България е призван да приеме след гласуването на Конституцията на Република България през 1991 г. Този договор регламентира европейското бъдеще на България.

Радваме се, че законопроектът за ратифициране се обсъжда в Деня на Св. св. Кирил и Методий, чиято творба въз основа на специална декларация, приложена към Договора за присъединяване, се превръща в една от трите азбуки, които ще се използват официално в Европейския съюз. (Ръкопляскания. Всички стават прави. В залата влиза хор “Космически гласове”, който изпълнява Химна на Република България. Ръкопляскания.)

Процедурата по обсъждането и гласуването на Законопроекта за ратифициране на Договора за присъединяване на България и Румъния към Европейския съюз бе уточнена на вчерашното заседание на Народното събрание.

Пристъпвайки към нейното прилагане, давам думата на министър-председателя на Република България Симеон Сакскобургготски като вносител на законопроекта.

Заповядайте, господин премиер. (Ръкопляскания.)

МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ СИМЕОН САКСКОБУРГ-ГОТСКИ: Уважаеми господин председател, господин президент, Ваше Светейшество, господин главен мюфтия, уважаеми дами и господа народни представители, министри, Ваши Превъзходителства!

Съгласно Конституцията на Република България внасям за ратифициране от Народното събрание Договора за присъединяване на Република България към Европейския съюз, подписан на 25 април т.г.

Госпожи и господа народни представители, днес вие не само ще вземете поредното парламентарно решение. Днес вие ще покажете волята си на политици, които са отговорни за своите действия и за бъдещото на страната ни!

В многобройните страници на договора има не само цифри и факти. Там са резултатите от упорития труд на експерти, дипломати, институции, на много хора. Тези страници са защитеният национален интерес и ключът към модерното ни европейско бъдеще! Това е една постигната цел на България, един изпълнен ангажимент пред нашите сънародници.

Вие знаете, че винаги съм поставял националните приоритети над всичко, затова оттук искам да благодаря на онези, които осъзнаха исторически важния момент за Родината и поставиха нейното бъдеще по-високо от партийния интерес.

Сега повече отвсякога е важно да сме сплотени около крайната цел – пълноправното ни членство. Намираме се в етап, в който всичко зависи от самите нас, от нашите усилия и воля за успех, ето защо трябва да посветим останалото време до 2007 г. само на едно – продължаване на започнатите реформи.

Всички ние сме нетърпеливи да усетим в ежедневието си ползите от приобщаването ни към европейското семейство, затова нека максимално да използваме всяка минута, всеки ден оттук нататък, за да постигнем тази цел!

Ние показахме на нашите европейски партньори и най-вече на себе си, че можем да успяваме и че България е държава, изградена върху европейските принципи и стандарти. Постигнатото трябва да ни дава самочувствие и да ни мотивира още по-силно да продължим работата си.

Тук, в парламента, са събрани представители на различни политически сили, всяка от които има своите съмишленици в европейските структури. Нека в името на общата цел всички ние да вървим заедно и да работим за доброто на България! Считам, че нашите сънародници очакват от всички ни именно това, а не разединение и пренасяне на вътрешната предизборна и политическа надпревара извън пределите на страната ни и в ущърб на националния ни интерес.

Уважаеми госпожи и господа! Казвал съм тук и друг път, че България е в светлината на прожекторите и е наблюдавана от всички европейски институции. Такива са правилата за страните-кандидатки. Наша е отговорността обаче за това какъв образ си изграждаме пред останалите държави. Наша е отговорността!

Искрено вярвам, че преодолените трудности и постигнатите успехи още повече ще ни сплотят, за да работим за изграждането на една модерна и просперираща Родина! Благодаря ви. (Ръкопляскания.)

================

ПРЕДСЕДАТЕЛ БОРИСЛАВ ВЕЛИКОВ: .....

Заповядайте, госпожо Банкова. (Шум и реплики в залата.)

СТЕЛА БАНКОВА (независим): Благодаря, господин председател.

Уважаеми колеги, категорично подкрепям процеса на евроинтеграция, подкрепям усилията България да бъде достоен и равноправен член на Европейския съюз. Гласувах обаче “против”, защото не мога да приема чл. 30 от договора, който цитирам: “България се обвързва с окончателното спиране на 3 и 4 блок на АЕЦ “Козлодуй” през 2006 г.”.

Не приемам непрозрачния начин, по който бяха водени преговорите с Европейския съюз. България е единствената страна сред кандидатките за членство, в която нямаше обществен дебат, не се проведе референдум, обществото и парламентът не получиха информация за ангажиментите, които поехме. Всъщност, гласувах не против евроинтеграцията като процес, а защото не приемам предателството спрямо АЕЦ “Козлодуй”. Според най-добрите ядрени специалисти в Европа реакторите в Козлодуй са напълно безопасни и могат да работят пълноценно до 2035 г. Партньорската проверка, която правителството прикри, също потвърди изправността на реакторите. Оказа се, че българското правителство не е депозирало в Европейския съюз искане за удължаване на сроковете за експлоатация на 3 и 4 блок на АЕЦ “Козлодуй”. Можем да гадаем дали кабинетът не е осребрил капитулантската си позиция по отношение на АЕЦ “Козлодуй”.

Длъжна съм да повторя обаче, че от затварянето на тези реактори България ще загуби над 9 млрд. долара. За тези огромни загуби Европейският съюз ни компенсира само с 210 млн. евро. Аз не мога да приема това. Не мога да се съглася с милиардите загуби за България.

Считам, че българският парламент трябва да защитава българските национални интереси, а не интересите на чужди държави и корпорации. Българските национални интереси трябва да стоят над всичко! Благодаря.

......................................................

ПРЕДСЕДАТЕЛ БОРИСЛАВ ВЕЛИКОВ: Благодаря, господин Кирилов.

Не виждам желаещи за реплика.

Заповядайте за изказване, господин Арабаджиев.

АЛЕКСАНДЪР АРАБАДЖИЕВ (КБ): Благодаря Ви, господин председател.

Господин председател, уважаеми дами и господа народни представители, като оставям настрана процедурните несъобразности, при които се предлага вземането на това решение, аз искам на свой ред сериозно да възразя срещу един негов елемент – това е обсъждането на Закона за ратификация на присъединителния договор да бъде сведено до декларативни изказвания от 10 минути от името на парламентарните групи.

Сериозният аргумент срещу това предложение, както и господин Лютфи имаше нужда от сериозни аргументи, се съдържа и това е очевидно, той е саморазбиращ се в значимостта на ратификационния акт, който се очаква да приеме утре Народното събрание, значението на този ратификационен закон само по себе си и значението на договора, който подлежи на ратификация. Едва ли има смисъл да се убеждаваме, че не само с оглед на неговите размери като количество, но особено неговото значение, и това, че той в най-голяма степен ще въздейства върху всеки и върху всичко в нашия обществен живот, икономически живот и дейност на институциите. Едва ли има смисъл да си доказваме едни на други, че всичко това има нужда от по-голямо отговаряне, особено когато става дума това да стане пред цялото българско общество.

В този смисъл, господин Илчев, не става дума за равнището на маслеността в млякото, а в още по-малка степен става дума за гроздовата ракия и шкембе чорбата. Става дума за присъединяването ни към Европейската конституция, става дума за напасване на нашето общество към един функциониращ механизъм с различни сериозни юридически измерения, някои от които започват да действат веднага, за други трябва да се готвим в периода до датата на ефективното встъпване. Това не става с изказвания от по пет минути.

Онзи ден и във Временната комисия, която се явява водеща по повод на този ратификационен закон, имаше опит да свърши това също за пет минути.

Пак ще кажа, не става дума за нещо, което може да бъде продадено на българската общественост като черна кутия, но не черна кутия като записвачка в самолетите, а в онова значение на това понятие, което знаем, че прави нещо, че дава някакъв резултат, но не знаем какво има вътре и как функционира.

Ние нямаме право да продаваме Договора за присъединяване на България към Европейския съюз като черна кутия, дори обвита в жълта панделка. Длъжни сме да говорим за този договор пред българската общественост и това в най-голяма степен сме длъжни да направим, когато го ратифицираме. Това е форма на съгласие, това е израз на нашия парламентаризъм, а не това, което пише в чл. 1, ал. 2 на Конституцията. В Конституцията може да пише всичко. Но ако ние пренебрегваме и ако смятаме по примера на господин Казак, че да увеличаваш парламентарния контрол е нарушение на правилника, значи сме далеч от разбирането за парламентаризъм. Благодаря ви.

ПРЕДСЕДАТЕЛ БОРИСЛАВ ВЕЛИКОВ: Благодаря Ви, господин Арабаджиев.

=============================

Изводите и коментарите от изнесеното по-горе оставям на читателите на „Хроники”.

 

Коментари 

 
-1 #5 Нане Вутев 2011-07-13 14:22
Пръмовица досега е защитавала интересите саде на финансовио капитал, оти са рода. Она е рода и со Станишко и сичкото БСП (и ДПС) че гласува за нея. Нема а се учудим, ако Боко метне тайна команда герб да гласуват за нея.
ПП - мутрата Слави Бинев стана "архонт" на икуменическата църква, ръкоположен от разколника Галактион, дето си пада по баскетболистки и си губи панагията в общежитието. Не е цялата православна българска църква съгрешила. А Господ види!
Цитиране
 
 
0 #4 Zvezdelina Mileva 2011-07-13 13:53
Мнението ми за Слави Бинев изобщо не защитава М.Кунева.Съгласна съм със всичко,в което я обвинявате и бих могла още дълго да продължа списъка на предателствата и греховете и спрямо България и нейния народ.Дори не би трябвало да се оибсъжда заемането на какъвто и да е пост от тази жена в България.Да си я държат чуждоземните и господари.Колкото до земеделието-не е неин грях,а на "философа"Ж.М.Желев.
Цитиране
 
 
-3 #3 Читател 2011-07-13 08:03
Цитат:
"Под достойнството ми е да си губя времето,за да чета какво е казало това нищо..."

Като редовен читател на този сайт и на всички коментари към публикуваните статии, моля Ви, уважаема госпожо, да не ми губите времето, като ме уведомявате за това, какво е под Вашето достойнство и какво е загуба на Вашето безусловно ценно за Вас време. Лично аз бих искал да се запознавам само и единствено с коментари, които са логично-обосновани, хронологично подредени и лишени от прибързана емоционалност и нетърпимост към чуждите мнения. (Още по-малко ме интересува какво пише в тефтера на Дядо Господ)

Уверявам Ви, че не съм "фен" нито на Слави Бинев, а още по-малко на "Атака" или на която и да е друга партия, но не отричам тяхното право на позиция. Винаги съм готов да се запозная и с Вашата позиция - но по същество.

С най-искрено уважение към Вашето достойнство и към Вас лично: Читател
Цитиране
 
 
+4 #2 Aleksieva 2011-07-12 20:15
Поздравявам авторката. Слава богу, че не всички са си загубили паметта! Напълно съм съгласна, че "заслугите" на М. Кунева заслужават съдебно разследване. Наред с атомната централа тя осъди на изчезване и земеделието ни. Тя постави началото на закриването на българската наука - няма преговори по такава глава...няма реално финансиране. Те с Б.Б. си приличат по интелект и любов към себе си! Не ми е приятно да се съглася със С. Бинев, но съм убедена, че тя би била поредното горчиво унижение за българите. Хайде стига!
Цитиране
 
 
+2 #1 Zvezdelina Mileva 2011-07-12 16:38
А кой е Слави Бинев,за да се позоваваме на него?!Под достойнството ми е да си губя времето,за да чета какво е казало това нищо,с което и Българската православна църква се изложи и записа в тефтера на Господ още един свой голям грях.
Цитиране
 

Добави коментар

Моля спазвайте общите условия на сайта!


Защитен код
Обнови

Търсене