Борисов бесен, че го предават своите, на косъм да нарита Николай Младенов!

Министър Трайчо ТрайковБесен, премиерът Бойко Борисов днес, на 17 март е намачкал всички т.нар. „свои” играчи, научи АФЕРА от свои брилянтни източници. Борисов наругал всички министри, които вчера по телевизионните екрани приказвали „пет за четири”, а участието на Николай Банев днес по Нова телевизия му дошло истински в повече. Николай Младенов бил буквално „наритан” от Борисов и бил окачествен от него като „гузен”.
Борисов е наредил Младенов утре да се яви при Лора Крумова по bTV за да замазва идиотщините, които е сътворил.

Вселенски бяс е обхванал премиера Бойко Борисов. Борисов бил на ръба на нервите си от това, че „всички около мен свои ме предават”. Яростният гняв се стоварил върху главите на Цветанов, Дянков и Николай Младенов, които вчера говориха по телевизии и медии абсолютно взаимоизключващи се неща по повод оставките в кабинета.

Николай Младенов, външен министър, провалил  бизнесфорума в Катар и уредил да уволнят за грешката му министър Трайчо ТрайковБорисов едва не наритал Николай Младенов, твърдят нашите изключително точни източници, нарекъл го „гузен” и му наредил утре, т. е. днес, на 18 март, да се явява по bTV при Лора Крумова, за да замаже всичко, което е натворил.

Участието днес, на 17 март не само Трайчо Трайков, но и това на Николай Банев по Нова телевизия докарало премиера до бяс.

Борисов бил вбесен и от това, че е заобиколен от некадърни „играчи”, които дори не могат да стиковат какво да говорят в един ден, без да плещят неща, които набутват не само него, но и са напълно взаимоотричащи се.

Министър-председателят бил втрещен, че Цветанов разправял, че оставката на Трайков била по лични причини, докато самият Борисов по другия твканал говорел точно обратното.

Дянков направо го изкарал от равновесие, като направо едва ли не го уличил, че лъже, след като се изцепил, че знаел за оставките /и тази на Трайков/ от седмица, което си означавало, че разкарването на Трайков нямало нищо общо с Катар.

Николай Младенов обаче го отнесъл най-много. Борисов едва не го сритал и му е дал последен шанс да оправя бакиите, които е сготвил.

"Предават ме „своите” не можел да си намери място Борисов. А Младенов се свил като мишка и треперел как ще се справи да оправя „положението” по телевизията. Младенов обмислял версия, че е била наета чужда фирма за организацията на форума в Катар и затова имало провал, но това трябвало пак да хвърли камъни в градината на министерството на Трайков.

Да видим.

Afera.bg

 

Коментари 

 
+1 #2 lorapan 2012-03-19 22:31
Борисов, смени го бе това недоразумение Н. Младенов. Ама да не сложиш някое още по- голямо недоразумение..А специалисти дипломати има, ама са от старата гвардия. То като че ли има нова гвардия!!!Нали ги видяхме колко не могат. Не е нужно още да ни доказват, че не могат. То се вижда. Ама ББ дали го вижда????
Цитиране
 
 
+2 #1 zvezdelina.mileva 2012-03-18 13:19
Щом и самият некадърник Бойко Борисов най-после разбра,че един некадърник оглавява всички останали некадърници,раб отата е спукана,но най-вече за България,българ ите,и всички глупаци ,които гласуваха за тази мафия и които все още се опитват да им вярват.
Цитиране
 

Добави коментар

Моля спазвайте общите условия на сайта!


Защитен код
Обнови

Търсене